"Протягнути під шумок": нардеп розповів про важливі зміни в мобілізації

Колишній речник українського парламенту Дмитро Разумков продовжує займатися критикою, цього разу він вирішив прокоментувати питання електронних повісток для громадян, а також спробував спрогнозувати, коли може запрацювати законопроект про мобілізацію. За його словами, це станеться не скоро.

А ось з приводу електронних повісток політика має іншу думку, він упевнений, що уряд не залишив планів щодо їх запуску.

Про це стало відомо завдяки кільком інтерв'ю політика, які він дав українським виданням у перші дні квітня 2024 року.

мобілізація в Полтаві \ кадр з відео
мобілізація в Полтаві \ кадр з відео

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Генштаб анонсував отримання повісток: хто має з'явитися до ТЦК найближчим часом

В Україні відбулися важливі зміни у військовому законодавстві, зокрема щодо мобілізаційного віку. Згідно з новим законом, підписаним Президентом Володимиром Зеленським 2 квітня, максимальний вік для мобілізації був знижений з 27 до 25 років.

Це означає, що чоловіків, які досягли 25 років, буде запрошено до територіальних центрів комплектування для уточнення особистих даних та проходження медогляду, повідомляє Генеральний штаб.

зупинили і вручили повістку
зупинили і вручили повістку

В Україні пенсіонерам призначили пільги: які професії серед "щасливчиків"

Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які мають відношення до отримання пенсійних виплат, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що в Україні пенсіонери, які працювали за певними професіями у сільській місцевості, можуть отримати житлову пільгу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню фахівців із прес-служби Пенсійного фонду України.

Повідомляється, що пенсіонери можуть отримати знижку 100% на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива та скрапленого газу в межах встановлених норм.

Пенсіонерка. Фото: скрін youtube
Пенсіонерка. Фото: скрін youtube

Великий пост-2024 продовжується: що заборонено робити всім православним до 5 травня

У всіх православних українців триває Великий піст, який триватиме аж до Великодня – 5 травня. Згадаймо деякі правила цих важливих днів.

Суть Великого посту полягає не тільки у фізичній помірності, а й у боротьбі зі злом душевним. Справжній піст вимагає відмови від злих помислів та негативних дій щодо інших людей. Це час, коли кожен має прагнути гармонії з Богом, каяття і прощення. Відмовляючись від певних продуктів харчування, не забувайте про важливість посту духовного.

Великий піст, фото з вільних джерел
Великий піст, фото з вільних джерел

Слуги народу поскаржилися на те, що їм більше нема на що жити: "Куди скидати гроші?"

На початку березня у стінах Слуг народу заговорили про необхідність провести серію зустрічей із депутатами. У центрі уваги – об'єднання фракції, вироблення стратегій та, звичайно, обговорення того, як важко виживати нардепам в умовах сучасної політики.

На зустрічах під головуванням Давида Арахамії, за участю віцеспікера Олександра Корнієнка та першого заступника голови фракції Андрія Мотовиловця, депутати "виливали душу", ділилися проблемами та думками про перспективи.

Один із нардепів висловив думку, що важливо знайти нові способи роботи та зрозуміти, як іти далі.

Верховна Рада, фото: Facebook
Верховна Рада, фото: Facebook