Буквально нещодавно з'ясувалося, що часник є надзвичайно небезпечним для жіночого здоров'я. Це стосується тих випадків, коли він знаходиться безпосередньо у піхві.

Швидше за все, до цього моменту ви навряд чи думали про те, щоб помістити у піхву часточку часнику.

Однак деякі жінки дійсно використовують цю рослину, сподіваючись у такий спосіб вилікуватися від молочниці чи інших бактеріальних інфекцій.

Так, гінеколог із Сан-Франциско Дженніфер Гантер запустила в соцмережі Х (Twitter) тред, у якому буквально благає дівчат та жінок перестати класти у вагіну часник. За її словами, це марно — у найкращому разі.

Популярні новини зараз
Ощадбанк порадував клієнтів приємною новиною: чого очікувати українцям Графіки відключення електроенергії на 27 червня Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило
Показати ще

Гантер попереджає, що часник не стерильний і може занести в організм серйозну інфекцію. По-друге, щільні волокна часнику можуть зашкодити стінки піхви.

По-третє, діставати роздроблений часник часто доводиться колегам Гантер. По-четверте, і це найсерйозніше – у часнику із задоволенням живе та процвітає збудник небезпечної хвороби ботулізму – бактерія клостридія.

Наприкінці публікації лікар зазначила, що 50-70% жінок, які користуються таким «народним» засобом, нічим не хворі від самого початку і можуть просто зачекати — дискомфорт піде так само швидко, як після неналежного використання часнику.

Нагадаємо про прості способи, що допоможуть очистити часник без спеціальних пристроїв.

Раніше ми повідомляли, що сусідам таке навіть не снилося: як виростити великий і не гіркий часник на городі.