Стримливо наближається кінець весни, а це означає, що закінчується навчальний рік. Іноді школярі та їхні батьки хочуть порадувати своїх учителів приємними речами.

Якщо у вас не зватає фантазії на те, що можна подарувати педагогу в школі або університеті, то ми знайшли для вас відмінні варіанти для цього. Особливо це буде актуально для випускників, які розпочинають своє доросле життя.

Школа, вчитель, уроки / фото: Pinterest
Школа, вчитель, уроки / фото: Pinterest

Давня традиція дарувати подарунок своєму шкільному вчителю на останній дзвінок стала невід'ємною частиною завершення навчального року. Випускники, висловлюючи свою подяку за терпіння, знання та натхнення, завжди прагнуть зробити вибір на користь особливого презенту, який надовго залишиться в серці вчителя.

Квіти стали символом подяки та визнання заслуг вчителя. Не секрет, що викладачам завжди приємно отримувати букети квітів на знак пошани.

Популярні новини зараз
Комунальники вирішили не церемонитися: який тариф злетить одразу на 90% Гороскоп на тиждень 17-23 червня для всіх знаків Зодіаку: знайомства Овнів, війна Близнят та скандалу Козорогів Зірки зійшлися: цим знакам Зодіаку червень принесе здійснення найзаповітніших мрій "Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня
Показати ще

День матері - букет квітів
День матері - букет квітів / Pixabay

У сучасному світі сертифікати стали популярним та зручним варіантом подарунка. Вони надають вчителю можливість вибрати щось на свій смак і перевагу. Головне — підібрати сертифікат, який відобразить інтереси та потреби педагога.

Оригінальним та зворушливим подарунком може стати невеликий відеоролик, де зібрані найкращі моменти та спогади за всі роки, які вчитель присвятив своїм учням. Цей живий архів емоцій та спогадів неодмінно радуватиме і надихатиме вчителі, нагадуючи про значущість його роботи та вплив на життя учнів.

Останній дзвінок, фото: Знай.uа
Останній дзвінок, фото: Знай.uа

Зазначимо, що Останній дзвінок в Україні 2024 року відбудеться в умовах війни. Через військові дії школи, згідно з рішенням Міносвіти та науки України, можуть самостійно, залежно від ситуації у регіоні, встановлювати дати завершення навчального процесу.

Навчальний рік у школах, згідно з постановою Кабміну №782 розпочався, як і зазвичай, 1 вересня 2023 року, але триватиме він на місяць довше - до 28 червня 2024 року. Такі загальні рекомендації щодо освітнього процесу, але водночас у Міносвіти зазначають, що дату завершення навчального року можуть на місцях визначати педради та керівники шкіл – залежно від рівня освітніх втрат. Останній дзвінок 2024 року, незалежно від тривалості навчального року, у більшості шкіл прозвучить 31 травня.

Школярі. Фото: скриншот youtube
Школярі. Фото: скриншот youtube

Нагадаємо, коли пролунає останній дзвінок в українських школах: названо дати.

Раніше ми повідомляли, що школярам готують суворі покарання: наразі все буде серйозно.