"Приїдуть узькі і "ви**ут мене...": агресивні чоловіки напали на волонтерку у Києві та плюнули їй в обличчя

2 червня у Києві, після прощання з Іриною Цибух на Майдані Незалежності, сталася неприємна історія. На волонтерку Наталю напали невідомі двоє чоловіків, відкрито скрививши її, всіх українців та завдавши фізичної шкоди.

Про це дівчина розповіла у своєму Instagram.

Наталя поверталася додому після прощання, вийшла з підземного переходу та зіткнулася з двома чоловіками, які почали грубо та вульгарно до неї звертатися.

Нападники / фото: скриншот Instagram
Нападники / фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода
Показати ще

Сотка - від $5000, дачі в Карпатах та готівка дружинам: львівські митники під час війни казково розбагатіли

Звичайно, що вже мало для когось із наших читачів це буде "сенсація". Однак ми не втомимося показувати те, що знаходимо ми, і наші колеги. Цього разу журналісти ТСН уважно вивчили те, чим можуть володіти львівські митники. Виявилося, що можна зібрати цілу роту з чиновників, які мають елітні землі та нерухомість. Всі ці об'єкти знаходяться не лише на території України, а й у сусідній Польщі.

У родичів львівських митників виявили елітну нерухомість, дорогу землю та інші предмети розкоші. Поки що їх близькі працюють на державній службі – ці родичі щедро діляться з ними своїм майном. Безстроково та безкоштовно забезпечуючи митників легковиками, квартирами та будинками.

Корупція серед Львівських митників, фото: ТСН
Корупція серед Львівських митників, фото: ТСН

Працюйте до смерті та збирайте на пенсію самі: Мінсоцполітики виправдалися за скандальну заяву

Дар'я Марчак, перший заступник міністра соцполітики, розповіла чому українцям доведеться готуватися до невисоких пенсій та довгої праці.

Вона каже, що основна причина – це зміни у населенні України. Чисельність населення падає, а частка людей похилого віку зростає. В даний час на одного працюючого припадає приблизно один пенсіонер, і ця пропорція лише погіршуватиметься.

Марчак поділилася цією інформацією на своїй сторінці у Facebook, щоб додати контекст до обговорення. Вона пише, що низьке співвідношення працюючих та пенсіонерів стає основною перешкодою для збільшення розмірів пенсій у країні.

Сумний пенсіонер
Сумний пенсіонер

В Україні хочуть узаконити "стукацтво": здаси ухиліста – отримаєш гроші

Верховна Рада України розглядає законопроект про воєнну поліцію, який, крім іншого, пропонує легалізувати "доноси" на військовозобов'язаних за гроші.

Окрім дозволу на проникнення у житло, законопроект передбачає створення "партизанської мережі". Її члени за гроші зможуть повідомляти правоохоронців про порушення законодавства військовозобов'язаними.

Стаття №9 законопроект про військову поліцію надає правоохоронцям такі повноваження: "Співпрацювати з фізичними особами, у тому числі на договірних засадах, дотримуючись добровільності та конфіденційності. Матеріально та морально заохочувати осіб, які допомагають у попередженні, виявленні та припиненні кримінальних правопорушень".

мобілізація в Україні, ТЦК, воєнкоми
мобілізація в Україні, ТЦК, воєнкоми

Відключення світла в Україні: "Укренерго" зробило важливий прогноз

Останні події, включаючи ракетні атаки російських загарбників, зміну погодних умов та підвищене споживання електроенергії через потепління, далися взнаки на роботі української енергосистеми.

Через це 4 червня були введені аварійні відключення світла в 7 областях України.

Володимир Кудрицький, голова правління НЕК "Укренерго" висловив побоювання щодо поточної ситуації. Він пояснив, що очікувати на сильне збільшення лімітів споживання електроенергії для областей найближчим часом не варто. Ці ліміти залежать від доступної генеруючої потужності, тобто кількості електроенергії, яку можна виробити і імпортувати.

Українці без світла, скріншот: YouTube
Українці без світла, скріншот: YouTube