Ідучи на ринок, часто люди пропонують спробувати їхню продукцію, проте, якщо це зробити, ніхто не вбереже від небезпечних інфекцій.

Інфекції можуть опинитися на брудних овочах, фруктах чи іншій продукції. Своєю історією поділився Валерій Боянжу із Херсона. Він розповівЯк у розпал літа його дружина сильно захворіла на невідоме захворювання.

Овочевий ринок. Фото: скрін youtube
Овочевий ринок. Фото: скрін youtube

Ми живемо зовсім не в казці. Десь у сільському сараї або на дачі по ящиках із фруктами та ягодами, приготованими для транспортування на базар, цілком може пробігти миша чи пацюк, і залишити там свою сечу з лептоспірами, а завтра на ринку вам продавець люб'язно відрізає на пробу шматочок цього яблука або відриває виноградину - написав Валерій.

Свинина на базарі. Фото: скриншот Youtube
Свинина на базарі. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Перекази між картами будуть обмежені: вже готується рішення Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують ПриватБанк почав блокувати карти пенсіонерів: хто потрапляє під удар Кінець дистанційки: МОН планує зміни в освіті
Показати ще

Дружину Валерія вилікували, але була досить серйозна загроза здоров'ю, тож херсонець наполягає, щоб українці навчалися на чужому досвіді та не куштували фрукти на базарі.

Нагадаємо, що після 18:00 можна їсти і однаково худнути: фітнес-тренер розвінчав популярні міфи.

Раніше ми повідомляли, що тандем для смаження дорожчає: супермаркети оновили ціни на пісне та курячі яйця.