За інформацією від співзасновника monobank Олега Гороховського, від Vbet надійшов благодійний внесок на суму 4 млн гривень, повідомляє Tribuna.com.

«Охматдит» - найбільша дитяча лікарня в Україні, де щорічно лікують понад 20 тис. дітей з усієї країни. Російська ракета, яка влучила 8 липня, повністю зруйнувала корпус токсикології та пошкодила ще чотири. Постраждали 10 хірургічних відділень, п'ять онковідділень, два соматичних відділення, інтенсивна терапія, дві реанімації, операційні блоки, відділення радіології та променевої терапії, частина онкогематологічної лабораторії (єдиної в країні) та інші відділення.

Першочергова ціль збору UNITED24 та monobank була 100 млн гривень, але наразі цю відмітку давно подолано, і за останніми даними зібрано вже понад 200 млн гривень.

У сторіс на офіційному акаунті Охматдит в Instagram станом на ранок 9 липня повідомляється, що наразі усі потреби у їжі, ліках та побутових речах забезпечені у достатньому обсязі.

Утім, лікарня потребує дороговартісної відбудови.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще