Поки українці страждають від аномальної спеки, не маючи можливості використовувати кондиціонери через відключення світла, голова податкового комітету ВР ділиться сумнівними "лайфгаками".

Так, у своєму telegram Данило Гетманцев порадив громадянам заглянути в аннали історії та рятуватися від високих температур так, як це робили 40 тисяч років тому.

Данило Гетманцев. Фото: скрін youtube
Данило Гетманцев. Фото: скрін youtube

Голова податкового комітету ВР закликав українців не зациклюватися на кондиціонерах та боротися зі спекою, бо це робили предки. Для цього, за його словами, достатньо "озброїтися" відром і скористатися криницею або іншим джерелом води.

"Ризикуючи шокувати покоління, які народилися і виросли разом з кондиціонерами, нагадаю, що 40 тисяч років до їх народження людство справлялося з "нестерпною" спекою з використанням відра і ставка або колодязя", - написав чиновник.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Кондиціонер. Фото: скрін youtube
Кондиціонер. Фото: скрін youtube

Він додав, що українцям не варто робити трагедії через обмеження електропостачання та боротися зі спекою такими "веселими" методами.

"Назвіть це лайфхак і не робіть трагедії там, де її точно немає", - порадив Гетманцев.

Публікація Данила Гетманцева. Фото: скрін telegram
Публікація Данила Гетманцева. Фото: скрін telegram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, на руці Гетманцева помітили магічний браслет: із підвищенням податків можуть вилізти біси.

Також наш портал інформував, Гетманцев анонсував підвищення податків: "Всі разом власним коштом профінансуємо".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Гетманцев остаточно вибив українців пропозицією щодо бронювання від мобілізації: голодні ігри українською.