"Холостяк" змусив дівчат не спати 2 дні поспіль і швидко закохався: "Дивні відчуття..."

У Києві тривають зйомки 13-го сезону популярного романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Проект вже набув особливого значення після оголошення головного героя, яким став ветеран війни Олександр Будько, "Терен".

Інтерес до проекту з боку потенційних учасниць виявився дуже високим - організатори отримали понад півтори тисячі заявок від дівчат, які бажають познайомитися з Олександром. З усіх претенденток було відібрано лише двадцять п'ять учасниць, які мають шанс поборотися за серце Олександра. Точніше, які вже показують усю свою "майстерність" у спробі заволодіти ситуацією та увагою хлопця.

"Холостяк" Олександр "Терен", скріншот: Youtube
"Холостяк" Олександр "Терен", скріншот: Youtube

Українцям, які прибувають до Норвегії, встановили жорсткі правила – про гостинність можете забути

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

З липня 2024 р. у Норвегії відбулися зміни щодо українських біженців, які прибувають до країни для отримання тимчасового колективного захисту. Нині у Норвегії проживає понад 70 тисяч українців, які шукають притулку від війни. Ці зміни можуть вплинути на їхнє життя, тому важливо знати основні моменти нових правил.

Тепер усі українці, які бажають подати заяву на захист, мають реєструватися виключно у Національному центрі прибуття та реєстрації біженців у муніципалітеті Роде.

Попередньо необхідно домовитись про зустріч за телефоном: 40026190.

Біженці у Норвегії. Фото: РБК
Біженці у Норвегії. Фото: РБК

"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими

Виконавчий директор енергетичного холдингу ДТЕК Дмитро Сахарук наголошує на важливості самопідготовки українців до зими, адже існують ризики перебоїв з постачанням електроенергії.

Про це виконавчий директор ДПЕК Дмитро Сахарук розповів на форумі "Майбутнє української енергетики. Діалоги з NV".

"Розраховуйте на себе. Я не жартую. Все в наших руках і залежить від кожного з нас", - наголосив Сахарук під час форуму "Майбутнє української енергетики. Діалоги з NV".

Працівники ДТЕК. Фото: youtube
Працівники ДТЕК. Фото: youtube

Субсидії у серпні: як призначатимуть і кому потрібно подати нову заяву

У серпні продовжиться виплата житлових субсидій на сезон, що не опалюється. З липня розмір допомоги автоматично перерахували через підвищення тарифу на електроенергію.

Чи зміниться порядок оформлення допомоги та кому потрібно подавати нову заяву, розповідається у матеріалі NV.

Додатково звертатися до ПФУ та подавати будь-які документи не потрібно тим, хто вже є одержувачем житлової субсидії. Однак є категорії громадян, яким допомога буде призначена після подання заяви та декларації про доходи та витрати.

Люди оформлюють субсидію на ЖКП. Фото: youtube
Люди оформлюють субсидію на ЖКП. Фото: youtube

"Нікого не любить, усіх б'є...": чоловік MamaRika Сергій Середа зізнався, що у сім'ї великі проблеми

Відомий український комік, актор, продюсер та провідний розважальних програм, а також законний чоловік популярної співачки MamaRika Сергій Середа вирішив поділитись відвертими подробицями зі свого сімейного життя. Середа розповіла, які саме зміни відбуваються у його родині.

Кілька місяців тому родина була на межі розриву, але продовжує жити разом і зараз. Сергій зізнається, що найбільші складнощі тепер у них пов'язані з вихованням Давидового сина, якому зараз два з половиною роки.

Про це стало відомо завдяки розповіді Сергія Середи для програми "ЖВЛ".

Сергій Середа
Сергій Середа