Київстар, один з найбільших мобільних операторів в Україні, оголосив про значні зміни в своєму асортименті додаткових інтернет-пакетів, які вступлять в силу з 6 серпня.
Один із провідних мобільних операторів України, Київстар, оголосив про зміни для своїх абонентів, які набудуть чинності з 6 серпня. Оновлення стосуватимуться переліку додаткових інтернет-пакетів, доступних для абонентів передплати.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Оновлення пакетів:

  1. З 6 серпня для абонентів передплати будуть доступні нові додаткові інтернет-пакети.
  2. Старі пакети, такі як «Безлім Месенджери + 3000 МБ», «Безлім Відео + 3000 МБ» та «Безлім Максимальний», більше не будуть доступні для підключення.
  3. Замість них буде запропоновано новий пакет «Суперсила Соцмережі та месенджери», який дозволяє безкоштовне користування соціальними мережами і месенджерами без використання основних мегабайтів тарифного плану.

Нова пропозиція:

Жінка, з телефоном в руках
Жінка, з телефоном в руках

  • Абоненти можуть підключити новий додатковий пакет «Соцмережі та месенджери» за 70 гривень на місяць.
  • Цей пакет також дозволяє безкоштовне використання соціальних мереж і месенджерів, що робить його привабливим для тих, хто активно користується цими додатками.

Як підключити нові пакети

Популярні новини зараз
Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Нові правила роздягнуть водіїв до нитки З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів
Показати ще
  • Підключити новий пакет «Суперсила Соцмережі та месенджери» або пакет «Соцмережі та месенджери» можна через мобільний додаток «Мій Київстар».
  • В додатку можна легко обрати потрібний пакет і підключити його без необхідності відвідувати офіс оператора.

Ці зміни спрямовані на те, щоб краще відповідати потребам користувачів і зменшити витрати на інтернет для активних користувачів соціальних мереж та месенджерів.

Нагадаємо, поповнити мобільний рахунок Київстар стане важче з 1 серпня

Раніше ми писали про те, що послуга не потрібна, але платити зобов'язані: скарги на Київстар сипляться з усіх боків

Крім того, Знай.ua повідомляв, 1 гривня і ви в мережі: як майже задарма підключити безлімітний інтернет від "Київстар"