6 серпня християни відзначать Другий Спас, який також називається яблучним. Цього ж станеться і Преображення Господнє.

У Біблії воно описане як явлення Божественної величі та слави Ісуса Христа трьом своїм найближчим учням під час молитви на горі.

Вибирайте гарне вітання зі святом.

відправа в церкві, фото з вільних джерел
відправа в церкві, фото з вільних джерел

****

Популярні новини зараз
Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Вітаю з цим світлим та по-справжньому великим святом! Преображення Господнє наповнить ваші серця добротою, любов'ю і прожене всі негаразди! Це світле свято, яке дарує надію і віру, тому насолоджуйтеся ним, як насолоджуєтеся свіжими серпневими яблучками!

****

Вітаю зі святом Преображення Господнього. У Яблучний Спас я бажаю тобі щодня вдихати прекрасний аромат життя, ніби ти в яблуневому саду, бажаю кохання, здоров'я, достатку та світу. І нехай Господь допомагає тобі перетворюватися, ставати добрішими, красивішими і сміливішими.

****

Вітаю із Яблучним Спасом. Бажаю тобі бути людиною — стиглим яблуком, яке зовні красиве, рум'яне, апетитне, і всередині — соковите, солодке, гарне. Нехай твоє серце знає доброту, нехай твоє життя грає яскравими барвами кохання та щастя. Здоров'я, миру, Божої допомоги у справах та світлій радості.

****

Проза із Яблучним Спасом: гарні привітання, скрін - YouTube
Проза із Яблучним Спасом: гарні привітання, скрін - YouTube

****

На Яблучному Спасі ми проводимо літо. З теплом прощаємось, і осінь золоту тихенько зустрічаємо. Давайте з любов'ю пиріг спекти! Нехай буде щастя сповнений кожен дім! Достаток фруктів, гори продуктів! Щоб не було в житті напастей, горя та нудьги! Душевної гармонії, вірної любові, оптимізму та справжнього щастя!

****

У чудове свято Яблучного Спасу хочу побажати смакоти та частування! Крім цього, - ігор, усмішок, пісень та танців. Нехай щастя пурхає навколо тебе, наче метелик! Зростай, пізнай світ! І нехай довкола тебе будуть тільки добрі щирі люди! Чуйних, душевних друзів! Світлих, яскравих емоцій та чудових цікавих подій!

****

Зі святом світлим! Нехай Преображення Господнє наповнить миром і добром людські серця, а чистотою і світлом їхні думки. Порадуйся і насолодись цим днем, і нехай освячене яблучко виконає твоє найзаповітніше бажання.

****

Чари відбуваються у свято Яблучний Спас. Ми збираємо сонячні дари літа, насолоджуємось останніми днями та зустрічаємо осінь. Нехай кожен сезон залишає у ваших серцях найприємніший, добрий та благодатний слід!

****

Яблучний Спас, фото: РБК-Україна
Яблучний Спас, фото: РБК-Україна

Нагадаємо, коли буде Преображення Господнє у 2024 році: історія свята, традиції та заборони.

Раніше ми повідомляли про Медовий, Яблучний та Горіховий Спас 2024: коли відзначатимемо і що означатимуть ці свята.