Літній сезон церковних свят закривається вшануванням однієї з дванадцяти найважливіших подій християнської історії – Успіння Богородиці 15 серпня. .

Спеціально для тих, хто хоче відправити рідному чи знайомому найтепліші слова, ми зібрали найкращі вітання з Успінням Богородиці через СМС у прозі.

престольный праздник монастыря - Успения Пресвятой Богородицы
престольный праздник монастыря - Успения Пресвятой Богородицы

****

Зі святом Успіння Пресвятої Богородиці! Від щирого серця бажаю сімейного затишку та тепла, достатку, теплих відносин з близькими людьми. Нехай удача завжди усміхається на життєвому шляху, а Мати Божа оберігає.

Популярні новини зараз
Не беріть слухавку, якщо бачите ці номери: шахраї залишать без копійки Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Знайдуть всіх: як вручатимуть повістки українцям без прописки
Показати ще

****

У день Успіння Пресвятої Богородиці бажаю передусім світу. Також бажаю добра, достатку та згоди Вам та Вашій родині! Нехай Божа Мати завжди захищає від усіх життєвих проблем.

****

Нехай у цей особливий день Свята Діва Марія буде уважна до Вас та Вашої родини, захистить від бід, збереже від сліз! Бажаємо здоров'я та щастя, добрих думок, усіх благ, і звичайно, щоб у душі панував спокій!

****

З Успінням Пресвятої Богородиці вас! Нехай у цей чарівний день небо над головою наповнюється світлом добра, чистоти та любові. Нехай у ваші будинки увійдуть спокій і благодать Божа. Нехай будуть ваші душі безгрішні. Миру та благоденства вам!

****

Успіння Пресвятої Богородиці
Успіння Пресвятої Богородиці

****

Нехай Пресвята Діва благословить кожного дня. Нехай вона допоможе вам у житті та наповнить його тихим, добрим, сімейним щастям. Бажаємо, щоб у вашому житті завжди вистачало хліба, тепла та кохання. Щоб ви ніколи не зазнали голоду, холоду та сліз. З Успінням Пресвятої Богородиці!

****

Вітаю з Успінням Пресвятої Богородиці і щиро хочу побажати з честю пройти будь-яке випробування життя, не втративши своєї надії та віри. Бажаю жити в мирний час і дякувати Богові за все добре і добре, послане тобі!

****

У день Успіння Пресвятої Богородиці від душі хочу побажати завжди цінувати все те, що маєш у своєму житті, не витрачати час на образи та дурні сварки з близькими, дорожити кожною миттю щастя та радості, давати своєму серцю можливість щиро любити та сподіватися.

****

Успіння Пресвятої Богородиці
Успіння Пресвятої Богородиці

Нехай свята Діва Марія пошле тобі сьогодні промінчики добра та успіху! Бажаю, щоб у серці твоїм завжди жили любов, гармонія та щастя! Нехай мир і благополуччя наповнюють твій дім! Нехай усі твої потаємні благі бажання здійсняться з Божою допомогою!

****

З Успінням Пресвятої Богородиці! Нехай у домі світ панує та благодать, рідні будуть щасливі та здорові, а Мати Божа завжди оберігає від зла.

****

Нагадаємо про Успіння Пресвятої Богородиці-2024: коли зазначають, історія, традиції та головні заборони свята.

Раніше ми повідомляли про Медовий, Яблучний та Горіховий Спас 2024: коли відзначатимемо і що означатимуть ці свята.