Задячись за кермо, потрібно пам'ятати всі правила, стежити за дорогою і вчасно на все реагувати. Також обов'язковою є наприклад аптечка в авто.

Але важливі та погані нюанси для безпечної поїздки і це щось про духовне. Ні, це не про іконки на торпеді чи дзеркалі. Автомобіль - дуже важливий простір, де теж потрібно захищатись від зовнішнього впливу.

Салон авто, фото freepik
Салон авто, фото freepik

На дорогах нерідко трапляються не просто аварії, а справжні катастрофи. Щоб убезпечити себе, важливо не тільки дотримуватись правил дорожнього руху та бути уважним, але й використовувати додаткові засоби захисту, такі як молитви та змови.

Які обереги можуть допомогти водієві

  • Ікони та хрести. Розмістіть у салоні автомобіля ікону святого покровителя чи хрест. Це допоможе вам заручитися підтримкою вищих сил та почуватися під їх захистом.
  • Молитви. Перед початком кожної поїздки прочитайте коротку молитву про захист у дорозі. Наприклад, можна використовувати молитву до святого Миколая Чудотворця, покровителя мандрівників.
  • Талісмани. Повісьте на дзеркало заднього виду або розмістіть на панелі приладів талісман, що притягує удачу і відганяє зло. Це може бути символ вашого зодіаку, амулет з натурального каміння або будь-яка інша прикраса, в яку ви вірите.
  • Замовляння. Існує безліч замовлянь для захисту у дорозі.
  • Свята вода. Освятіть свій автомобіль святою водою. Для цього можна запросити священика чи самостійно окропити машину, читаючи молитву.
  • Дзвіночки. Повісьте в салоні невеликий дзвіночок. Дзвін дзвіночка відганятиме злих духів і застерігатиме вас від небезпеки.
  • Ладанки. Носіть із собою маленьку ладанку або мішечок із освяченими травами. Це створить додатковий захист та допоможе зберігати спокій у дорозі.

Водіння автомобіля. Фото: скрін youtube
Водіння автомобіля. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
До 3400 гривень: українців будуть оштрафувати за електролічильники Українців залишать в злиднях: готують жорсткі перевірки усім Нові комунальні тарифи з 1 жовтня: українцям доведеться платити вдвічі більше 1,32 грн за кВт замість 4,32: українцям знизять вартість електроенергії вже восени, кому пощастить
Показати ще

Кому молитися, щоб захистити водія

Молитва Ангелу-охоронцю для захисту водія

"Ангел Божий, хранитель мій святий, даний мені від Бога на допомогу і заступництво, благаю тебе, не відступай від мене, грішного (ім'я), огороди і збережи мене від усякого зла, просвіти розум мій і серце, направ мене на шлях спасіння, благай Господа Бога про прощення гріхів моїх і про спасіння душі моєї. Амінь"

Молитва на захист від аварій

"Господи, помилуй і збережи раба Божого (ім'я водія) і машину його від усякої біди, від усякої шкоди, від усякої напасті, від усякого нещастя, від усякого ДТП, від усякого зіткнення, від усякої пожежі, від усякої руйнації. Нехай машина буде міцна, як сталь, і огороджена від усякого зла. Амінь"

Молитва, фото: moieptashenia.com
Молитва, фото: moieptashenia.com

Є кілька народних замовлянь, які можуть допомогти у захисті автомобіля. Їх, як і молитви, можна вимовляти перед початком поїздки. Ще один хороший варіант - шепотіти слова захисту, коли доглядаєте свою машину.

Замовляння на захист машини

"Як залізо не іржавіє, так і машина моя нехай не ламається. Як сталь не гнеться, так і машина моя нехай не ламається. Як мідь не тьмяніє, так і машина моя нехай ламається. ні сніг, ні каміння, ні бите скло не зашкодять моїй машині."

Замовляння від поломок автомобіля

"Слово моє - міцний захист, кожен гвинтик на місці, все в порядку. Нехай буде мій шлях вільний і світлий, щоб не знали ми ні поломок, ні бід. Сила в русі, сила в дорозі, збережи мене, захисти!"

Нагадаємо про знаки долі та народні прикмети: як зрозуміти, що ангел-охоронець намагається нас попередити.

Раніше ми повідомляли, що діти будуть під сильним захистом Господа: яку молитву повинна знати кожна мама.