Швейцарська організація Helvetas Swiss Intercooperation оголосила про нову програму грантів для підтримки внутрішньо переміщених осіб та осіб, постраждалих від війни в Україні.

Ці гранти надаються для розвитку підприємницької діяльності в двох областях — Дніпропетровській і Харківській. Кожен переможець конкурсу матиме можливість отримати до 114 тисяч гривень, які можна витратити на різні напрямки бізнесу.

Жінка з великою сумою грошей в руках
Жінка з великою сумою грошей в руках

Зокрема, грантові кошти можуть бути використані для відкриття або розвитку закладів швидкого харчування, пошиття одягу, проведення будівельних і ремонтних робіт, автосервісів, видавничо-поліграфічної діяльності, а також послуг із прибирання.

Гроші можна витратити на купівлю необхідного обладнання та матеріалів або на оплату різних послуг, що сприятимуть розвитку бізнесу. Однак, щоб отримати грант, потрібно діяти швидко. Прийом заявок на участь у конкурсі завершиться 21 серпня.

Популярні новини зараз
Довелося покохати тещу: українець одружився на мамі жінки, аби втекти закордон Нові комунальні тарифи з 1 жовтня: українцям доведеться платити вдвічі більше ТЦК забирають документи: як діяти 1,32 грн за кВт замість 4,32: українцям знизять вартість електроенергії вже восени, кому пощастить
Показати ще

Жінка перед ноутбуком
Жінка перед ноутбуком

Після цієї дати можливість подати заяву закривається, тому бажаючим отримати фінансову підтримку варто подати свої документи до кінцевого терміну. Не варто зволікати, адже часу для подачі заявки залишилося небагато.

Нагадаємо, українцям з бізнес-ідеями роздадуть майже півмільйона гривень: на що виділять гроші

Раніше ми писали про те, що купити квартиру стане легше: як отримати 150 тисяч від держави

Також наш портал інформував, українці можуть отримати чималу грошову допомогу: на що треба буде витратити гроші