Традиційно свято Незалежності відзначається у давно встановлений день 24 серпня. Цього разу він перепадає на суботу .

Як правило, на свято організовують галасливу дію, з безліччю концертів, ярмарків та виставок. І це не дивно, адже таке свято є загальнозначущим для всієї країни. Ми підібрали для вас низку тематичних поздоровлень, які будуть доречними саме у День незалежності. До речі, 2024 року Україна відзначає 33 річницю незалежності.

День незалежності України
День незалежності України

Вітаю із Днем Незалежності України! Нехай цей особливий день нагадує нам, як важливо зберігати нашу незалежність та єдність. Бажаю миру, благополуччя та благополуччя у кожному будинку. Нехай наша країна процвітає, а серця наповнюються гордістю за рідну землю.

****

Популярні новини зараз
Дочка Олі Фреймут в Америці показала, що вона далеко не янгол: на відміну від мами любить роздягатися ТЦК забирають документи: як діяти Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Все більші здобутки нашої країни складаються з маленьких перемог кожного небайдужого українця – так, як річки зливаються у могутній Дніпро. На честь найважливішого свята України, давайте разом підтримувати наші спільні зусилля та продовжувати працювати на благо нашої держави.

****

Нехай ваша віра, надія та любов до рідної землі ніколи не закінчуються. Бажаю вам енергії, впевненості у своїх силах, міцного здоров'я та успіхів у реалізації всіх ваших планів. Зі святом Незалежності!

****

Хочеться сподіватися, що День незалежності додасть нашій нації сил. Нехай буде міцним дух і міцною віра у краще майбутнє! Давайте намагатись спільними зусиллями прокладати дорогу в прекрасне майбутнє!

****

Прикольні привітання з Днем незалежності України

****

Якою б не була погода, хочеться побажати українцям, щоби душу кожного радувала душевна весна. Нехай у ваших серцях буде чудова погода! Внутрішній усім незалежності та свободи!

****

Неважливо, де ми народилися – у Києві чи Львові, у Севастополі чи Одесі. Не важливо, скільки нам років чи якою мовою ми говоримо. Головне – це наша спільна Батьківщина та наше спільне майбутнє. Тільки разом ми можемо змінити його на краще. Зі святом!

****

Нехай День незалежності стане вдалим у суцільній низці вдалих днів! І нехай ця низка буде справді суцільною, без дірок і перерв!

****

Вітання з Днем незалежності України

****

Шановні друзі! Вітаємо вас із Днем Незалежності України! Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя та мирного неба над головою. Нехай наша країна завжди залишається місцем миру та благополуччя, а ваші серця завжди горять гордістю за рідну землю. Зі святом!

****

Нагадаємо про знаки долі та народні прикмети: як зрозуміти, що ангел-охоронець намагається нас попередити.

Раніше ми повідомляли, що діти будуть під сильним захистом Господа: яку молитву повинна знати кожна мама.