Іноді ваша кухня може виглядати неохайно, навіть незважаючи на те, що ви приділяєте багато часу на її прибирання.

Найчастіше така ситуація відбувається через те, що на кухні часто накопичуються справді непотрібні речі. Вони створюють безлад, який не тільки псує зовнішній вигляд, а й значно скорочує простір.

Прибирання на кухні. Фото: скрін youtube
Прибирання на кухні. Фото: скрін youtube

1. ПОСУД

Звичка купувати посуд, яким користуються час від часу, заважає використовувати місце за призначенням. Можливо, що в шафках зберігається посуд, що не сподобався, що залишився в одиничних примірниках з подарованого набору, або просто дорогий на згадку.

2. НАЧИНКА

"Чарівні" терки, "суперкомбайни" та інше рекламне начиння, що не виправдало своєї довіри, зазвичай стоїть і чекає, що колись вона стане в нагоді. Адже якби не ці гаджети, то місця в шафі було б більше.

Популярні новини зараз
Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни
Показати ще

3. ВАЗИ І СТРАВИ

Вони також крадуть вільний простір і використовуються кілька разів на рік. Викидати їх не слід, але потрібно пошукати інше місце.

Кухня, крупи. Фото: Знай.ua
Кухня, крупи. Фото: Знай.ua

4. КУЛІНАРНІ ІНГРЕДІЄНТИ

Можливо, що в якомусь році господиня вирішила приготувати вишукану страву, для чого їй знадобився не менш вишуканий набір спецій. З того часу спеції можуть стояти незатребуваними і чекати на появу в скарбничці нових оригінальних рецептів.

5. УПАКОВКА

Це не лише легендарні пакетики з пакетиками, а й картонні коробочки та пластикові відра від майонезу.

Кухня, газ, фото: Знай.ua
Кухня, газ, фото: Знай.ua

6. ПРОДУКТИ

І, звісно, ​​треба вчасно розлучитися із продуктами, які ніхто не захотів з'їсти. Це можуть бути сухарі, хлібці, дуже корисні мюслі та інші страви категорії ПП.

7. ПОБУТОВА ХІМІЯ

Якщо ці баночки стоять у шафці під мийкою та їх ніхто не бачить, це не означає, що вони нікому не заважають. Часто про засоб, що не сподобався, господиня забуває, купує ще один і незабаром у шафці насилу вміщується відро для сміття.

Нагадаємо, що скоро можуть почати штрафувати за кондиціонер: багатьом доведеться заплатити.

Раніше ми повідомляли про 7 правил виживання в аномальну спеку: лікарка розповіла, як уберегти здоров'я.