Медики в Лівані зіткнулися з вельми дивним випадком. Фахівці задокументували перший у світі випадок харчового отруєння у пенісі. Статевий орган 38-річного чоловіка став токсичним невдовзі після інтимної близькості з дружиною. У цій сазі також дивним чином був замішаний неохолоджений рис.

Про цю історію стало відомо завдяки інформації на сайті видання LADbible.

Лікарня, скріншот: YouTube
Лікарня, скріншот: YouTube

Після того, як його мучив ряд симптомів у нижній частині тіла протягом більшої частини тижня, чоловік вирішив звернутися до лікаря. Він пішов до урологів після того, як почервоніння, набряк та струпи на його статевому члені продовжували з'являтися.

Медики були ще більше спантеличені, коли він виявив, що все це почалося після того, як він переніс напад сильної діареї та блювання.

Популярні новини зараз
Число 666: чи це правда символ диявола і як пов'язано з ангельським значенням ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Головне за 15 вересня: ПриватБанк обмежує карти, ТЦК знатимуть усі, а комуналку хочуть збільшити на 75% "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Лікарі Медичного центру Американського університету у Бейруті вирішили взяти мазок із члена пацієнта, щоб перевірити його наявність інфекції. Подальше дослідження виявило наявність бактерії, відомої як бацила цереус, на його чоловічому органі. Це харчовий патоген, який зазвичай міститься в рисі, крупах, спеціях, молоці та вершках, які занадто довго зберігалися при кімнатній температурі.

Інтимне життя пари, ілюстративне фото: pixabay.com
Інтимне життя пари, ілюстративне фото: pixabay.com

Бацила цереус виробляє суперечки, які витримують теплову обробку і швидко зростає при кімнатній температурі, виробляючи токсини, що призводить до хвороби, діареї, болю у шлунково-кишковому тракті та нудоті.

Після того, як лікарі розібралися з цим дивним випадком харчового отруєння, вони вирішили, що чоловік, ймовірно, заразився бактеріальною інфекцією на своєму пенісі після епізоду діареї та блювання, що настали майже відразу після того, як він закінчив "енергійний секс" зі своєю дружиною.

Під час статевого акту віруси та бактерії можуть легше переміщатися між тілами через розриви у шкірі. Медики дійшли висновку, що бацила цереус якимось чином безпосередньо контактувала із його інтимною зоною. Однак, схоже, виною всьому було блюдо з рисом, яке він з'їв лише за день до появи симптомів.

Згідно з дослідженням, опублікованим у журналі Annals of Medicine and Surgery, це був "перший випадок у літературі", коли пацієнт страждав на харчове отруєння у статевому члені.

Батьку двох дітей призначили місцевий антибіотик, який зазвичай використовується для лікування очних інфекцій. Лікарі також закликали його "як слід" промивати цю ділянку, а також уникати сексу та мастурбації до загоєння рани.

Пігулки. Фото Freepik
Пігулки. Фото Freepik

Через чотири тижні після того, як чоловік отримав свій незвичайний діагноз, він повідомив, що більше не відчуває печіння чи дискомфорту, і, на щастя, інфекція не повернулася.

Автор дослідження пояснив, що інфекції статевого члена зазвичай з'являються після того, як пацієнт зазнає травм, що призводить до відкритої рани. У дев'яти випадках із десяти це якось пов'язано з групою бактерій – стрептококом.

Медики додали: "У цьому випадку, ймовірно, що діарея і блювання, які забруднили пеніс після статевого акту, ймовірно, є джерелом шкірної інфекції".

Нагадаємо, кориця не тільки в каві по четвергах: як ця спеція може допомогти вашим кімнатним рослинам.

Раніше повідомлялося, що вірус вразив вже понад 80% сексуально активних людей: чоловікам найгірше.

Також, не допустять до навчання: що потрібно зробити перед початком навчального року.