З 1 вересня 2024 року у Коростишові почнуть діяти нові тарифи на проїзд у міських автобусах. Це рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Коростишівської міської ради 30 серпня 2024 року.

Тепер поїздка до міських автобусів коштуватиме 15 гривень. Цей тариф стосується всіх пасажирів, які користуються громадським транспортом у звичайному режимі.

транспорт
транспорт

Для школярів та студентів, які навчаються у школах та інших закладах середньої освіти, передбачено спеціальний тариф на час навчального процесу. Вони платитимуть за проїзд лише 5 гривень.

Це зроблено для того, щоби полегшити витрати на транспорт для сімей з дітьми, які щодня їздять на навчання.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Головне за 15 вересня: ПриватБанк обмежує карти, ТЦК знатимуть усі, а комуналку хочуть збільшити на 75% Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Крім того, для пільгових категорій громадян зберігається безкоштовний проїзд. Це стосується дітей-сиріт, учасників та інвалідів бойових дій, сімей загиблих, а також інвалідів І групи, яким потрібний супровід. Їхні супроводжуючі також зможуть їздити безкоштовно.

Нагадаємо, збільшать тарифи на проїзд: де в Україні подорожчав громадський транспорт

Раніше ми писали про те, що в магазинах країни масово завищують ціни: за які продукти змушують переплачувати

Крім того, Знай.ua повідомляв, бідним українцям пояснили, чому тільки вони платитимуть більше