Перша медична допомога є вагомо важливою у будь який час, та її знання є вкрай необхідними у воєний час особливо.

Щоб відвідати курс, потрібно попередньо зареєструватися.

Львів'ян запрошують на безкоштовні курси першої медичної допомоги. Кожен, хто хоче навчитися зупиняти кровотечу, підтримувати дихання та перевіряти наявність прихованих травм, повинен попередньо зареєструватися.

Опіки, перша допомога. Фото: Youtube
Опіки, перша допомога. Фото: Youtube

У п'ятницю, 6 серпня, Львівська міська рада повідомила, що набір на курси заплановано за два тижні до початку. Безкоштовний курс охоплюватиме основи тактичної допомоги пораненим у бою (TCCC) та надання першої медичної допомоги за алгоритмом MARCH. Захід пройде в Центрі підготовки новобранців ЗСУ, і учасники отримають необхідні навички, які стануть в нагоді як у військових ситуаціях, так і в повсякденному житті.

Популярні новини зараз
Мальдіви, омари, просєко, ювелірка за 300 тис. євро: оприлюднено відео, як депутати з фракції мера Дніпра відгуляли на лакшері курорті Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Медична допомога, скриншот youtube Sigma Mariupol
Медична допомога, скриншот youtube Sigma Mariupol

У зв'язку з військовими діями та постійними обстрілами мирних міст в Україні, наявність базових навичок надання домедичної допомоги серед цивільного населення є критично важливою. Кожен повинен знати як правильно діяти в екстрених ситуаціях, допомогти постраждалим, зупинити кровотечу, підтримати дихання доки не прибудуть кваліфіковані медики. - повідомляють організатори.

Саме навчання відбудиться 14 вересня за адресою вулиця Костя Левицького, 67.

Нагадуємо, чоловік звернувся до лікарні із хворим горлом, а знайшли 5-річного паразита.

Селянів шокували звісткою лікарі, вони житимуть ще менше- більш детально на Знай.ua.

Раніше ми повідомляли, лікарі звертаються до кожного пенсіонера, не ігноруйте це.