Латвійська співачка Лайма Вайкуле викликала шквал негативу серед росіян після свого публічного звернення до них про війну в Україні. У своєму інтерв'ю виданню "Дождь" вона знову намагалася донести правду про агресію росії, наголошуючи, що міфи, які поширює пропаганда, не мають жодного підґрунтя.

Вайкуле чітко зазначила, що винуватцем геноциду українців є РФ, і закликала людей не піддаватися на маніпуляції влади та слідкувати за своєю репутацією.

Лайма Вайкуле. Фото: instagram.com/laima_vaikule_official/
Лайма Вайкуле. Фото: instagram.com/laima_vaikule_official/

"Я розумію, на вас чинять тиск, але кожна людина повинна зберігати свою репутацію. Чи бачили ви колись, щоб я брехала? Я завжди була чесною. І те, що зараз відбувається — ненормально. Ви не можете вірити в те, що напад на Україну пов'язаний з НАТО чи тим більше з тим, що Україна могла б на вас напасти. Це неправда, повірте мені" — сказала Вайкуле.

Співачка, яка активно підтримує Україну, також застерегла росіян про їхнє похмуре майбутнє, якщо вони не усвідомлять наслідки своїх дій і не зупиняться. Вона закликала до свідомості та людяності.

Популярні новини зараз
Покаталася на човні і залишилася без попи: дівчина тепер не зможе жити без калоприймача Перші снігопади: українці попередили про погоду Обіцяні 17% не додадуть радості: як насправді зміняться пенсії у 2025 році Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури
Показати ще

Лайма Вайкуле. Фото: скриншот Instagram
Лайма Вайкуле. Фото: скриншот Instagram

"Не втрачайте співчуття, не ставайте черствими. Війна завжди приносить страждання обом сторонам. Ми повинні працювати над любов'ю, співпереживати одне одному і не втратити людяність" — додала Лайма.

Проте російська аудиторія відповіла їй шквалом образ і ненависті. В коментарях під зверненням співачку обзивали та критикували за підтримку України, використовуючи грубі слова та висловлювання.

Раніше ми повідомляли, Лайма Вайкуле сказала, що вважає Зеленського найпопулярнішою людиною світу.

Лайма Вайкуле змусила Аллу Пугачову зробити це- детальніше на Знай.ua.

Нагадаємо, Лайма Вайкуле підтримала Аллу Пугачову.