З Франції "прилетіла" дуже незвичайна новина. Так в одній із комун розгорілася судова суперечка: мешканець одного з поселень вимагає покарати півня на ім'я Рікко за дуже гучне кукарекання.

За його словами, птах заважає йому спокійно жити, вигукуючи не лише вранці, а й у будь-який час.

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленню французького національного телеканалу France3.

Півень. Фото кадр з Youtube
Півень. Фото кадр з Youtube

"Інтереси Рікко в суді захищатимуть його власники - скромна подружня пара, яка запевняє, що півень залишає курник не раніше 8:30 ранку і не завдає незручностей. Щоб довести правоту, вони зібрали підписи від сусідів, які підтвердили, що кукарекання Рікко нікому не заважає", – повідомляють журналісти.

Популярні новини зараз
Українців змусять забути про готівку: дорогі покупки тепер тільки по карті Готуйте щонайменше 10 000 грн: "Нафтогаз" запропонував українцям оновити лічильники «Броні» від мобілізації не буде: в чому справа і чи надовго За опалення платитимемо менше: українці отримали добрі новини про комуналку перед холодами
Показати ще

Пара також намагалася вирішити конфлікт мирно через мерію, але незадоволений сусід відмовився від компромісів та вирішив іти до суду.

Судовий позов. Фото: Youtube
Судовий позов. Фото: Youtube

Як виявилося, докорінно спору лежить трактування закону від 29 січня 2021 року, який захищає "сенсорну спадщину" французьких сіл. Сусіди не можуть домовитися про те, чи живуть вони у сільській місцевості чи міській зоні, адже саме від цього залежить доля Рікко.

Ситуація викликає усмішку, але подібні судові розгляди у Франції – не рідкість.

"У 2019 році знаменитий півень Моріс вже відстояв своє право кукурікати, ставши символом боротьби за традиції французького села. Тепер і Рікко має бути доведено, що його ранкові трелі – не привід для судових санкцій", – повідомляли раніше журналісти.

Нагадаємо, жінка зі США переспала з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими.

Раніше повідомлялося, кімнатні рослини приваблять щастя та багатство, якщо виберете їх за знаком Зодіаку: які квіти підходять саме вам.

Також, як почистити телефон після води: просто увімкни це відео з YouTube на максимум.