Українка із Закарпаття підкорила далеку країну та познайомила місцевих жителів зі звичаями свого народу . Наталя Заморина, яка проживає в Замбії, розповіла, чим її так привернула ця сонячна та гаряча далека країна.

За фахом Наталя - геолог, а також дуже в нагоді в житті і знання англійської мови, який вона вивчила в Берегівської ЗОШ № 5, - пише "РИА Новости Украина".

До Африки жінка зважилась відправитись у пошуках золота, а точніше разом з британськими спеціалістами досліджувати нові місця корисних копалин.

І ось уже минуло 10 років, як Африка стала для українки новим домом.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У далекій країні Наталя займається фермерством. Вона навчилась не лише вирощувати банани та ананаси, там вона експериментує із вітчизняними овочами. На її градяках можна побачити томати, часник, буряки, кабачки та інше.

"Ще в планах вирощувати кольорову капусту, броколі посадити. Але для цього потрібні спеціальні тунелі, інакше все пропаде. Багато всього ще в планах ... Імбир, картопля, огірки. Ми - фермери!", - говорить українка.

Наталя познайомила із місцевими мешканцями та звичаями і найрідніших людей. Недавно до неї в гості приїздила мама.

Однозначно, що мамі дуже сподобався місцевий народ, вони все дуже доброзичливі, добрі, веселі. І це незважаючи на досить нелегке життя. Місцеві в більшості дуже віруючі, ходять до церкви. А ще дуже люблять співати, танцювати і добре поїсти ... Але кому як щастить.

Увесь свій досвід українка планує втілити ще в одну мрію, в Замбії мріє відкрити магазин та кафе. І звісно ж, буде знайомити місцевих жителів з українським борщем, варениками та іншими стравами. Також запрошує і земляків у гості.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Японії вивели банан для ледарів, тепер цей фрукт можна буде їсти разом зі шкіркою.