Українка із Закарпаття підкорила далеку країну та познайомила місцевих жителів зі звичаями свого народу . Наталя Заморина, яка проживає в Замбії, розповіла, чим її так привернула ця сонячна та гаряча далека країна.

За фахом Наталя - геолог, а також дуже в нагоді в житті і знання англійської мови, який вона вивчила в Берегівської ЗОШ № 5, - пише "РИА Новости Украина".

До Африки жінка зважилась відправитись у пошуках золота, а точніше разом з британськими спеціалістами досліджувати нові місця корисних копалин.

І ось уже минуло 10 років, як Африка стала для українки новим домом.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Показати ще

У далекій країні Наталя займається фермерством. Вона навчилась не лише вирощувати банани та ананаси, там вона експериментує із вітчизняними овочами. На її градяках можна побачити томати, часник, буряки, кабачки та інше.

"Ще в планах вирощувати кольорову капусту, броколі посадити. Але для цього потрібні спеціальні тунелі, інакше все пропаде. Багато всього ще в планах ... Імбир, картопля, огірки. Ми - фермери!", - говорить українка.

Наталя познайомила із місцевими мешканцями та звичаями і найрідніших людей. Недавно до неї в гості приїздила мама.

Однозначно, що мамі дуже сподобався місцевий народ, вони все дуже доброзичливі, добрі, веселі. І це незважаючи на досить нелегке життя. Місцеві в більшості дуже віруючі, ходять до церкви. А ще дуже люблять співати, танцювати і добре поїсти ... Але кому як щастить.

Увесь свій досвід українка планує втілити ще в одну мрію, в Замбії мріє відкрити магазин та кафе. І звісно ж, буде знайомити місцевих жителів з українським борщем, варениками та іншими стравами. Також запрошує і земляків у гості.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Японії вивели банан для ледарів, тепер цей фрукт можна буде їсти разом зі шкіркою.