У неділю, 1 жовтня, у першому раунді тенісного турніру China Open у Пекині перша ракетка України Еліна Світоліна в двох сетах здолала китаянку Чжу Лінь (6:3, 6:2) і вийшла на фіналістку турніру в Ухані Ешлі Барті.

Світоліна так це прокоментувала:

«Дуже щаслива повернутися і показати хорошу гру. Це мій перший турнір після US Open, так що було хвилююче. З нетерпінням чекаю наступного матчу.

Завжди складно грати проти суперниці з тієї країни, де проводитиметься турнір, тому що вболівальники допомагають їй. Але я була дуже зосереджена на своїй грі, намагалася зберігати позитив і грати розіграш за розіграшем. Це дійсно допомогло мені.

Матч з Барті? Ми грали кілька разів - на Кубку Федерації, а потім на Вімблдоні. Обидва матчі були важкими. Я знаю, що вона грає дуже агресивно і добре подає. Я знаю, чого від неї очікувати, і зроблю все можливе, щоб бути готовою до матчу», - наводить слова Світоліной офіційний сайт WTA.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що найкраща українська тенісистка успішно стартувала на турнірі в Китаї.