Лос-Анджелес Гелаксі програв Торонто в поєдинку регулярного чемпіонату MLS з рахунком 3:5.

У цій зустрічі прекрасним голом відзначився шведський форварда команди з Лос-Анджелеса Златан Ібрагімович.

На 43-й хвилині зустрічі, перед самою перервою, 36-річний Ібрагімович фантастичним ударом замкнув передачу по повітрю від Джонатана дос Сантоса. Такі удари застосовують в карате, але швед, який володіє бойовими мистецтвами, вміло застосовує навички у футболі.

Для Ібрагімовича цей гол став 500-м у його кар'єрі. Тільки трьом чинним футболістам вдалося досягти такої відмітки. Раніше 500 м'ячів забили Кріштіану Роналду і Ліонель Мессі.

У поточному сезоні Златан зіграв у 22 матчах MLS, в яких забив 17 м'ячів.

Ібрагімович перейшов у Лос-Анджелес Гелаксі у березні 2018-го року з Манчестер Юнайтед.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Шедеври від Роберто Карлоса

Чемпіон світу-2002 з футболу у складі збірної Бразилії Роберто Карлос почав кар'єру в міні-футболі. 45-річний ветеран приєднався до японського клубу "Розвиток". У дебютному матчі F-ліги (вищий японський дивізіон) його команда перемогла "Воскуоре сендай" з рахунком 2:1. При цьому сам Роберто Карлос забив обидва м'ячі своєї команди.

Гра зібрала 3015 глядачів. При цьому середня відвідуваність "Розвитку" складає 1500 осіб.

Будучи футболістом Роберто Карлос захищав кольори таких клубів, як Інтер, Реал, Фенербахче, а також ряду бразильських команд. У 2011 році він завершив кар'єру в Анжі. У Махачкалі він також розпочав кар'єру тренера, після цього очолював турецький Сівасспор і Акхисар, а також катарський Аль-Арабі. У 2015 році Роберто Карлос ненадовго відновив кар'єру футболіста в якості граючого тренера індійського Делі Динамос.

Як повідомляв портал Знай.ua, воротар бразильської Сеари Еверсон забив красивий гол зі штрафного у ворота Корінтіанса.