Екс-чемпіон світу в середній вазі казах Геннадій Головкін (38-1-1, 34 КО), який програв усі свої титули в реванші з мексиканцем Саулем Альваресом (50-1-2, 34 КО), звернувся до своїх прихильників.

На своїй сторінці в Instagram Головкін подякував вболівальників, і пообіцяв повернутися.

"Мій внутрішній контроль в нормі... Спасибі, що прийшли подивитися цей класний бій. Я повернуся", – сказав Головкін.

Нагадаємо, 15 вересня в Лас-Вегасі відбувся реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним, в якому мексиканець здобув перемогу рішенням суддів.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Сауль Альварес і Геннадій Головкін
Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Бій тривав усі 12 раундів, після чого судді віддали перемогу Альваресу: 115-113, 115-113 і 114-114.

Бій обслуговували судді Дейв Моретті, Гленн Фелдман і Стів Вайсфельд. Згідно з записками, які були оприлюднені після поєдинку, на думку суддів зійшлося в 8 раундах з 12.

Записки суддів
Записки суддів

Таким чином Альварес став новим чемпіоном світу в середній вазі, відібравши всі титули Головкіна. Для казахстанця це стало першою поразкою в кар'єрі.

Нагадаємо, реванш Головкін – Альварес мав був відбутися 5 травня, але був скасований через провалений допінг-тест мексиканця. У зв'язку з цим Альварес був дискваліфікований на півроку.

Перший бій між Головкіним і Альваресом завершився внічию.

Як повідомляв портал Знай.ua, Головкіна освистали в Лас-Вегасі після поразки від Альвареса.