Британець Ентоні Джошуа відправив у нокаут у 7 раунді Олександра Повєткіна на прізвисько "Російський витязь" і захистив титули чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

Росіянин добре почав поєдинок, але в середині бою став пропускати серію ударів. У сьомому раунді Повєткіна відправили в нокдаун. Боксер піднявся, але Джошуа закінчив розпочате, добивши свого суперника черговою порцією ударів.

У соціальних мережах моментально відреагували на поразку росіянина фотожабами і іронічними коментарями, повідомляє Politeka.net.

Так, політтехнолог і блогер Олексій Голобуцький провів паралелі між поєдинком на "Вемблі" і скандалом у Солсбері, в який вляпалися співробітники ГРУ РФ.

"Містер Повєткін, не бажаєте оглянути Солсберійський собор? У нього найвищий шпиль в Європі", — йдеться в підписі до фотографії.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще