У Києві на вулиці Здолбунівській автомобіль Porsche їхав на паркінгу на високій швидкості, в результаті чого влетів у інші машини.

Про це повідомляє в Facebook "Київ оперативний".

У підписі до фото зазначено, що після аварії водій зняв номери. Автори посту також додали, що за кермом Porsche був футболіст донецького Олімпіка.

"І так вже всі знають, що це гравець ФК "Олімпік", — написав автор.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Який саме футболіст Олімпіка був за кермом автомобіля, невідомо. Але у коментарях користувачі припускають, що це міг бути автомобіль атакуючого півзахисника Максима Дегтярьова.

Відзначимо, що за словами адвоката футболіста, Максим Дегтярьов не винен в ДТП. Адвокат заявив, що це в спортсмена в'їхала в машина, коли він виїжджав з паркінгу, а після цього машина зрикошетила від Porsche і влетіла в два припаркованих автомобілі.

До речі, Олімпік у Києві здобув перемогу у матчі 9-го туру Прем'єр-ліги України проти Арсенал-Києва (3:1) , а Дегтярьов забив один з голів.

Нічия Шахтаря і Гоффенгайма

19 вересня в Харкові на ОСК "Металіст" в рамках 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів донецький Шахтар грав з німецьким Гоффенгаймом.

Спочатку рахунок в матчі відкрив півзахисник гостей Флоріан Грілліч, але дефендер Шахтаря Ісмаїлі вирівняв становище. І все ж на перерву з перевагою в один м'яч пішли німці після голу головою у виконанні Ховарда Нортвейта.

Але при рівній грі в другій половині зустрічі Шахтарю все ж вдалося зрівняти рахунок. Гарматний удар вийшов у бразильського новачка донеччан Майкона.

Гра завершилася з рахунком 2:2.

Ліга чемпіонів. Група F

Шахтар - Хоффенхайм - 2:2 (1: 2)

Голи: Ісмаїлі, 27, Майон, 81 - Грілліч, 6, Нортвейт, 38.

Як повідомляв портал Знай.ua, Реал розгромив Рому в Мадриді.