Володар двох медалей чемпіонату світу-2018 Павло Коростильов допоміг поліції затримати злочинця.

По дорозі на чемпіонат України з кульової стрільби Коростильов допоміг поліцейським затримати водія, який спробував втекти від правоохоронців.

За словами поліцейського, водій зупинився під знаком "цегла" (в'їзд заборонено), а після того, як у нього попросили документи і почали виписувати штраф, спробував сховатися. Також поліцейський допустив, що порушник закону перебував у стані алкогольного сп'яніння.

У підсумку Павло Коростильов у компанії поліцейських приїхав на місце, де порушника наздогнали інші стражі правопорядку. У результаті поліцейські витягли чоловіка з автомобіля, а спортсмен поїхав на змагання.

Спортсмен Навчально-спортивна база літніх видів спорту МОУ - СКА Львів Павло Коростильов допоміг поліції затримати злочинця. Подія мала місце по дорозі на Чемпіонат України зі стрільби кульової на якому, після блокування порушника та допомоги органам правопорядку, Павло посів особисте 3 місце у стрільбі з пневматичної зброї. Pavlo Korostylov

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Posted by Навчально-спортивна база літніх видів спорту МОУ - СКА Львів on Sunday, 23 September 2018

Павло Коростильов на чемпіонаті світу

Українець Павло Коростильов став бронзовим призером чемпіонату світу зі стрільбі з малокаліберного пістолета центрального бою з 25 м (586 очок). Турнір проходив у южнокорейському Чханвоні.

Переміг у фіналі бразильський спортсмен Жуліо Альмейда (591), другим став олімпійський чемпіон 2016 року Крістіан Райтц з Німеччини (588).

Українська спортсменка Галина Авраменко поповнила "бронзою" багаж українських медалей на чемпіонаті світу зі спортивної стрільби, який проходить у південнокорейському Чханвоні.

Авраменко спеціалізується на стрільбі по рухомій мішені. Саме у цьому виді вона, починаючи з 2002-го року, завоювала величезну кількість медалей на чемпіонатах світу та Європи. Ось і зараз вона додала в свою колекцію чергову нагороду.

У півфінальному протистоянні Авраменко поступилася китаянці Лі Сю Ян – 7:9, а в "бронзовому" фіналі обіграла представницю Північної Кореї Ри Чжі Е – 6:3. "Золото" в цьому виді завоювала росіянка Ольга Степанова.

В цей же день в юніорській категорії у стрільбі з 10 метрів по рухомій мішені відразу дві медалі завоювали представники України. Володарем "срібла" став Данило Даниленко, а "бронзи" – Максим Бабушок.

Збірна України завоювала на чемпіонаті світу в Чханвоні сім медалей, чотири з яких здобуті в юніорській категорії і три – у дорослій. У медальному заліку ЧС-2018 Україна йде 7-ю.

Як повідомляв Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.