Співачка Катя Авейру, сестра форварда Ювентуса Кріштіану Роналду, інстаграмі почала кампанію на підтримку брата.

Авейру опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію Кріштіану в костюмі Супермена і додала два хештеги: "Роналду, ми з тобою до самого кінця" і "Правосуддя для CR7".

В іншій публікації сестра футболіста попросила своїх підписників опублікувати фото Роналду у себе в профілі, щоб таким чином його підтримати.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Американська модель Кетрін Майорга заявила, що Роналду нібито зґвалтував її в Лас-Вегасі в червні 2009-го року. У 2010-му році Майорга, за її словами, підписала з юристами футболіста угоду про нерозголошення, а за мовчання вона отримала 375 тисяч доларів. Восени 2018-го року Майорга заговорила про цю історію.

Флешмоб матері Роналду

Мати форварда туринського Ювентуса і збірної Португалії Кріштіану Роналду Долореш Авейру опублікувала в Facebook знімок, на якому вона стоїть разом зі своїм сином. Жінка закликала інших розмістити фото португальця у себе на сторінках і таким чином підтримати футболіста.

"Я хочу побачити, хто виявить бажання опублікувати його фотографію в своєму профілі на тиждень та створити флешмоб для нього... Для Португалії, для нього, для нас, для єднання людей... Для справедливості", – написала Долореш Авейру в Facebook.

Як повідомляв портал Знай.ua, дівчина Кріштіану Джорджина Родрігес вчинила благородно і підтримала Роналду ліричним постом в інстаграмі.