Півзахисник французького Монако та збірної Росії Олександр Головін розповів, чому російські футболісти практично не грають у європейських чемпіонатах.

"Росіян особливо не чекають, нас особливо не люблять за кордоном, особливо футболістів. Створюється враження, що або п'ють, або грають без мотивації або заради грошей", – цитує Головіна Eurosport.

Олександр Головін перейшов в Монако влітку цього року. Сума трансферу, за інформацією ЗМІ, склала близько 35 млн євро.

Кокорін і Мамаєв

Російські футболісти Олександр Кокорін і Павло Мамаєв побили в московському кафе чиновника Мінпромторгу Дениса Пака і гендиректора ДНЦ РФ ФГУП "НАМІ" Сергія Гайсина.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також стало відомо, що за дві години до інциденту з чиновниками футболісти побили також водія ведучої "Першого каналу" Ольги Ушакової.

За обома епізодами порушено кримінальну справу за статтею "побої".

Як повідомляв портал Знай.ua, мати форварда туринського Ювентуса і збірної Португалії Кріштіану Роналду піднімає маси на захист сина.