Український гравець "Вест Хема" Андрій Ярмоленко травмувався у матчі проти "Тоттенхема", в результаті чого може пропустити півроку.

Ярмоленко вийшов у стартовому складі на дербі проти "Тоттенхема" в суботу, 20 жовтня, але був змушений покинути поле незадовго до перерви.

Футболіст пошкодив ахіл і його винесли з поля на ношах.

Андрій Ярмоленко
Андрій Ярмоленко

Найближчим часом Ярмоленко пройде поглиблене обстеження, яке допоможе встановити точний характер пошкодження.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляє Daily Mail, медичний штаб "Вест Хема" побоюється, що Ярмоленко міг надірвати ахіллове сухожилля. В такому разі потрібна операція, а відновлення займе шість місяців. Але якщо операція Ярмоленку не знадобиться, відновлення може зайняти два три тижні.

Гол Ярмоленка у ворота МЮ

У матчі 7-го туру Прем'єр-ліги Англії "Вест Хем" у Лондоні грав з Манчестер Юнайтед.

На перерву команди пішли з рахунком 2:0 на користь лондонців. Спочатку на 5-й хвилині Феліпе Андерсон вивів "молотобійців" вперед, а потім на 43-й хвилині український плеймейкер Андрій Ярмоленко не без допомоги рикошету збільшив перевагу господарів. Гол у виконанні лідера збірної України вийшов дуже красивим!

Після того, як команди обмінялися голами у другому таймі, матч Вест Гем - Манчестер Юнайтед завершився з рахунком 3:1 на користь лондонців.

Для українця це вже третій гол у футболці Вест Гема. Раніше Ярмоленко відзначився дублем у ворота Евертона.

Додамо, що в протокол гол Ярмоленка в ворота МЮ внесли, як автогол Ліндельофа, але українець з цим категорично не згоден.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко підкорив фанатів Вест Гема.