Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі скандальний британець Тайсон Ф'юрі (25-0, 18 КО) впевнений в тому, що бій з Ентоні Джошуа стане самим легким поєдинком в його кар'єрі.

Ф'юрі заявив в інтерв'ю BBC Radio 5, що він легко розбереться з Ентоні Джошуа, який володіє чемпіонськими поясами за версіями IBF, WBA і IBO.

"Я завжди говорив, що моїм найлегшим боєм буде поєдинок з Володимиром Кличком, але зараз бачу, що це буде бій з Ентоні Джошуа. Я завжди знав, хто він такий – просто великий мужик з ударом. Ось і все. Ні роботи ніг, ні швидкості, ні витривалості".

"Я врятую бокс від цієї фальшивки. Я можу просто грати з цим бодибилдером, як кіт з клубком з вовни. Можу закладати руки собі за спину, можу торкатися ними своєї голови – коротше кажучи, робити з нього дурня", – сказав Ф'юрі.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі заявив, що вважає себе королем боксу.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі запевняє, що ніколи не приймав допінг.

Фото – Getty Images