В ніч з суботи 13 травня на неділю 14 травня на арені American Airlines Center в Далласі (штат Техас, США) пройде турнір зі змішаних єдиноборств UFC 211. У рамках цього Абсолютного Бійцівського Чемпіонату відбудеться 13 боїв, два з яких – титульні.

В Україні UFC 211 в прямому ефірі покаже телеканал 2+2. Початок трансляції – 14 травня о 05:00 ранку (за київським часом).

Прямі трансляції турнірів UFC в Україні коментуватимуть спортивний журналіст 2+2 Олег Шмідт, тренер з тайського боксу Анатолій Шпонарський та молодий український боєць ММА Дмитро Солопов.

UFC 211: промо-відео турніру:

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Головні поєдинки вечора – титульні бої важковаговиків Стіпе Міочіча (16-2) проти Джуніора Дос Сантоса (18-4) та Йоанни Єнджейчик (13-0) проти Джесіки Андраде (16-5).

Детально про турнір UFC 211 читайте в нашому анонсі.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, менеджер Андерсона Сільви спростував чутки про завершення його кар'єри.