Бій-реванш між Володимиром Кличком і чемпіоном світу за версіями IBF, WBA і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа може відбутися 28 жовтня на стадіоні Міленіум в столиці Уельсу Кардіффі.

Про це повідомив промоутер британського боксера Едді Хірн. Хоча, менеджер зізнався, що розглядає й інші варіанти, на випадок, якщо в Кардіффі організувати бій не вдасться.

"Думаю, що Кличко погодиться на матч-реванш, тому ми вже розглядаємо можливі місця проведення бою. Стадіон в Кардіффі в листопаді буде зайнятий "під регбі", так що 28 жовтня – хороший варіант. Так, велика частина грудня вільна, але я не хочу проводити поєдинок так пізно", – цитує Хірна The Independent.

Дивіться найкращі моменти бою Кличко - Джошуа:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За словами промоутера, обом боксера після неймовірного першого поєдинку, що відбувся 29 квітня, необхідний час на відновлення і підготовку.

"У Джошуа трохи болить плече, у Кличка було розбите обличчя. Так, є ще пару тижнів в травні, можливо, весь червень, а потім хлопці будуть думати:" Ок, давайте повернемося до тренувального табору". Навіть якщо вони заїдуть в свої табори в серпні, залишається майже два місяці для підготовки і в кінці жовтня можна проводити бій. Для Кардіффа ця дата – хороший варіант. Так, є ще грудень, але я не дуже хочу бій в грудні, тому ми також думаємо про арени в Лас-Вегасі, Китаї та Дубаї".

[[{"fid":"170902","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"2949","width":"4424","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Нагадаємо, 29 квітня британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. У 11 раунді Джошуа двічі відправив Кличка в нокдаун, пішов на добивання, і рефері зупинив бій.

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче. А Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Кличко піднявся на друге місце в рейтингу WBC.

Фото – Getty Images