Заява Росії на Міжнародному суді ООН у Гаазі про те, що бойовики "ЛДНР" знайшли зброю в шахтах, розсмішила увесь світ.

Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, повідомляє "112 Україна".

Як зазначив він, стає абсолютно очевидно, з чим ми маємо справу, коли весь світ сміється злим сміхом над заявами російської сторони в суді в Гаазі, про те, що терористи Донбасу знайшли сотні танків і броньованих машин, артилерію і "Гради" в шахтах.

Він пообіцяв, що Україна обов'язково доведе у суді ООН те, що Росія порушила Конвенцію, що встановлює правила цивілізованого світу.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", українські представники звинуватили російську сторону під час засідання суду ООН в Гаазі у перекручуванні фактів та законів. Представників Феміди закликали негайно ввести тимчасові заходи проти Росії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У Росії вже змирилися з поразкою в Гаазі. Російські ЗМІ цікавляться у експертів, як країні уникнути покарання Міжнародного суду ООН в Гаазі.