Користувачів мережі чимало повеселив відеоролик з вождем Третього Рейху Адольфом Гітлером, на якому, як відзначили соцмережі, диктатор знаходиться "під амфетамінами".

Буквально за декілька днів відео зібрало майже тридцять тисяч переглядів: всіх розвеселив Гітлер, який "нервово" розгойдується на стільці, хоча насправді це зациклений ролик з підписом "Гітлер з симптомами вживання амфетамінів". Прокоментувати таку серйозну "гіфку" захотіло більше двох тисяч чоловік.

Відомо, що німецький диктатор страждав від наркотичної залежності, яка почалася в 1936 році. Ще під час Другої світової війни йому вводили препарати, виготовлені на основі специфічних сполук з наркотиків, зокрема ін'єкції первітину. У той час його вільно продавали в аптеках і лише через роки первітин визнали наркотиком.

Знайшлися й ті, хто жарт не оцінив або просто не зрозумів: стрічка коментарів кишить поправками, що первітин з'явився лише в 1938 році, тому в 36-м Гітлер не міг його вживати.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що на аукціоні продали знаменитий червоний телефон Адольфа Гітлера.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще