Вивести кошти з рахунків банку, що належав Олександру Януковичу, намагалися допомогти сину президента-втікача столичні судді.

Відповідні дані оприлюднені на офіційному ресурсі Генеральної прокуратури України.

У ГПУ відзначили, що причетні особи працювали у Печерському районному суді міста Києва – саме їх підозрюють у спробі фінансових махінацій із Всеукраїнським банком розвитку на користь Януковича-молодшого.

З цією метою вони заарештували одразу кілька депозитних рахунків , загальна сума яких перевищувала мільярд гривень. Пізніше судді намагалися тиснути на адвокатів, які збиралися відмінити ці рішення, посилаючись на брак доказів.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що судовий позов проти України подав син Віктора Януковича, Олександр. Звернення стосувалося визнання неплатоспроможним банку та позбавлення його прав володіння.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще