У матчі-відповіді 1/16 фіналу Кубка Іспанії мадридський Реал приймав на "Сантьяго Бернабеу" Мелілью, яка виступає в третьому дивізіоні чемпіонату країни. Поєдинок завершився впевненою перемогою "галактікос" з рахунком 6:1.

У складі "вершкових" по дублю оформили Марко Асенсіо та Іско, ще по голу у свій актив записали захисник Хав'єр і форвард Вінісіус Жуніор. За Мелілью забив м'яч нападаючий Ясін Касмі, який реалізував одинадцятиметровий.

У першій зустрічі мадридська команда здобула перемогу з рахунком 0:4. Таким чином, Реал вийшов у 1/8 фіналу Копа дель Рей, перемігши з загальним рахунком 10:1!

Баварія почала боротьбу за зірок Аякса

Баварія Мюнхен всерйоз зацікавилася молодими зірками амстердамського Аякса хавбеком Френкі де Йонгом і захисником Маттейсом де Лігтом.

Мюнхенський клуб готовий заплатити за двох гравців 150 млн євро, повідомляє Bild. Така угода цілком може здійснитися, тому що Аякс за Де Лігта і Де Йонга має намір отримати 140 мільйонів євро.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Додамо, що футболістами також цікавляться Барселона, Реал, ПСЖ, Манчестер Сіті та інші топ-клуби.

В цьому сезоні 21-річний Де Йонг провів за Аякс 22 матчі і забив 2 м'ячі. На рахунку 19-річного де Лігта три голи у 24 поєдинках.

Відзначимо також, що Баварія планує придбати лідера Ліона Набіля Фекіра та вінгера Лілля Ніколя Пепе.

Полювання Динамо на бомбардила

Головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич наполягає на купівлі іспанського форварда "Віллем II" Франа Соля, повідомляє "Футбол NEWS", посилаючись на свої джерела.

Раніше була інформація про те, що 26-річного уродженця Мадрида переглядати у справі вирушав скаут столичного клубу Олександр Заваров.

Фран Соль грає за нідерландський "Віллем II" з літа 2016-го року після переходу з іспанського "Вільярреала". У поточному сезоні Фран провів за команду з Тілбурга 16 матчів, в яких забив 15 м'ячів.

Додамо, що Соль є вихованцем мадридського Реала, в системі якого перебував з 10 до 18 років. До речі, за "Реал С" Соль зіграв 69 матчів, в яких відзначився 19 голами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Баварія розгромила Бенфіку та врятувала Ковача від відставки.