Президент Бразилії Мішел Темер протримався у Палаці Алворада усього 12 днів. Він втік з президентської резиденції та повідомив, що відчував там привидів.

"Я відчував щось дивне там, і не міг нормально спати з першої ночі. Енергія там погана", - цитує Темера The Independent.

Президент повідомив, що його дружина Марсела також відчула недобре. Разом з семирічним сином родина переїхала у невеличкий будинок.

Зазначимо, що Темер із родиною заїхав у Палац Алворада наприкінці лютого. Перед цим там зробили дорогий ремонт.

Попередньому президенту Бразилії Ділмі Русеф оголосили імпічмент влітку 2016 року через корупційний скандал. Президентські вибори у південноамериканській державі відбудуться у 2018 році.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", наприкінці минулого року у Бразилії відбулись масові протести та заворушення на тлі прийняття суперечливої поправки до конституції.