У самому центрі Києва, на вулиці Саксаганського, відбулося резонансне пограбування: двоє зловмисників напали на 22-річного киянина та відібрали не тільки гроші і коштовності, але і не погребували одягом зі взуттям.

Як повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіціі Києва, молодий чоловік увійшов у під'їзд, за ним забігли двоє чоловіків. Погрожуючи ножем, вони вимагали віддати всі гроші, телефон та коштовності. Хлопець не пручався і віддав мобільник і гаманець з картками і 500 гривнями готівкою. Однак і цього грабіжникам здалося мало, тому вони ще й затребували зняти взуття і куртку.

Потерпілий відразу ж звернувся до поліції. Правоохоронці дуже скоро затримали злодіїв, які поквапилися надягти чужі речі, не спромігшись відійти від будинку на велику відстань: їх піймали в декількох метрах від будівлі. Це виявилися 36-річний уродженець Дніпропетровської області та 33-річний уродженець Херсонської області. Речі свої господар отримав назад на місці.

Зараз поліція встановлює, чи не причетні чоловіки до інших випадків розбою. Зловмисникам загрожує до 10 років тюремного ув'язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як пограбували один з київських банків.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще