Похід в вашингтонський магазин Apple Store закінчився для речника американського президента Дональда Трампа Шона Спайсера неприємностями.

Як тільки він зайшов у приміщення, до нього кинулася клієнтка магазину, 33-річна американка індійського походження Шрі Чаухан, передає видання New York Daily News.

Вона почала задавати йому незручні запитання, транслюючи діалог через додаток Periscope. Зокрема жінка запитала "Як ви себе почуваєте, розвалюючи країну?", "Як це – працювати на фашиста?". Її також цікавило, чи працював Спайсер на росіян та чи є він злочинцем.

Більшість з того, про що питала Чаухан, політик проігнорував, відповівши лише, що "Америка настільки велика країна, що дозволяє їй тут знаходитися".

Через деякий час жінка визнала, що була не дуже ввічлива з прес-секретарем президента, але його останню репліку вона розцінила як прояв расизму.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У Білому домі інцидент ніяк не прокоментували.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Дональд Трамп не дуже задоволений роботою Спайсера і навіть підшукував йому помічника.