Ватажкові "ДНР" Олександру Захарченку не дають спокою лаври великого полководця і тепер він хоче розширити межі терористичної організації.

Свої плани він озвучив під час прес-конференції в окупованому Донецьку. Він сказав, що "державний кордон" незабаром може пройти в районі річки Дністер.

Захарченко навіть пояснив, що лінія розмежування бойовикам знадобилася для того, щоб вони могли не пускати на окуповані території неугодних їм громадян. Він пригрозив арештами, тим хто зазіхне перетнути "кордон ДНР" без його відома.

"Якщо лінія фронту через 10 днів буде під Слов'янськом, то відповідно до цього указу це і буде держкордоном. Через 50 днів ми можемо бути під Харковом. Знаєте, це лінія фронту, а лінія фронту рухається. А наша справжній держкордон може проходити і по Дністру ", - поділився своїми фантазіями ватажок бойовиків.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, ватажок бойовиків Олександр Захарчеко заявив, що лінія зіткнення в АТО буде вважатися "державним кордоном" ДНР ".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще