Юрій Луценко жорстко відреагував на хабарництво начальника Львівського СІЗО: тепер чиновник залишився без роботи.

Про це Генеральний прокурор України написав на своїй сторінці в Facebook. "Так закінчилася 20-річна кар'єра хабарника", - написав він.

Повідомляється, що прокуратура впіймала на хабарі Богдана Гальчишака, полковника внутрішньої служби. Він вимагав 54 тисячі гривень у дружини підозрюваного, який знаходиться під вартою, за довідку, яка дозволить його випустити. У кабінеті у корупціонера, не беручи у розрахунок хабара, знайшли 600 євро і 6,5 тисячі доларів.

Юрій Луценко написав, що в обов'язковому порядку звернеться в Міністерство юстиції для масових кадрових чисток, оскільки корупція в Пенітенціарній службі розростається з кожним днем ​​все більше і більше. Трохи раніше в Києві Служба безпеки України спіймала "на гарячому" двох полковників.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що на хабарі погорів заступник начальника Львівської митниці.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще