Реєстрація на косплей-шоу фестивалю WEGAME 3.0 відкрита!

8-9 квітня на арт-заводі "Платформа" в рамках WEGAME 3.0 відбудеться косплей-шоу з призовим фондом в 15 тисяч гривень! У цьому році фестиваль проходить спільно з "Вуличного Їжею".

Це вже третій конкурс косплея на фестивалях WEGAME! Попередні встигли запам'ятатися своєю неповторною атмосферою як глядачам, так і самим учасникам, багато з яких вже активно готуються до виступів в цьому році. З радістю на косплей-шоу WEGAME 3.0 повертаються і улюблені члени журі.

Взяти участь в конкурсі зможуть як діти в категорії "3-11 років" і підлітки - "12-17 років", так і дорослі косплеєри в 3 номінаціях:

  • "Фільми, серіали і мультфільми";
  • "Комікси і художня література";
  • "Відеоігри".

У кожній з 5 категорій буде місце лише для 20 номерів! Тому радимо всім бажаючим не затягувати з реєстрацією.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Подати заявку вже можна тут.

До участі допускаються образи і костюми, раніше показані на інших івентах.

Пропонуємо також ознайомитися з відеороликом, створеним на основі найяскравіших номерів минулорічного шоу. Слідкуйте за актуальною інформацією на нашому порталі в розділі "Новини".

Придбання квитків на WEGAME 3.0 проходить по посиланню.