Анастасія Задорожна (28 років) стала виконуючою обов'язки директора департаменту з питань люстрації в Міністерстві юстиції України.

Про це повідомила прес-служба відомства.

При цьому, Мін'юст оголосив повторний конкурс на вакантні посади директора Департаменту з питань люстрації та його заступників.

Зазначимо, раніше Задорожна працювала у відділі правового забезпечення та науково-аналітичної роботи зазначеного департаменту.

Як свідчить інформація сайту "Посіпаки", Задорожна протягом 2007-2012 років була помічницею народного депутата від "Блоку Юлії Тимошенко" Олени Шишкіної. З 2014 року на цій же посаді вона працювала на Олега Барну ("Блок Петра Порошенко"). За свої роботу, в обох випадках, вона отримувала зарплатню.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", Державна фіскальна служба знову пройде люстраційну перевірку.