Оприлюднено суми гонорарів за бій Менні Пакьяо (59-7-2, 38 КО) і Джеффа Хорна (17-0-1, 11 КО). Цю інформацію повідомив відомий американський оглядач боксу Ден Рафаель на свій сторінці в Твіттері.

Так, філіппінець за цей поєдинок заробив $10 млн., а новий чемпіон світу Джеффа Хорна - $ 500 тис. Крім гарантованих гонорарів, Пакьяо покладені відсотки від продажів на філіппінському телебаченні, а Джеффу Хорну – відсоток з продажів квитків.

Нагадаємо, австралієць Джефф Хорн переміг легендарного філіппінця Менні Пакьяо і завоював його чемпіонський титул в напівсередній вазі за версією WBO.

Бій Пакьяо - Хорн відбувся 2 липня в Австралії на стадіоні в Брісбені. За підсумками 12 раундів судді одноголосно віддали перемогу Хорну.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Пакьяо хоче реванш з Хорном.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фото – Getty Images