Екс-капітан лондонського Челсі Джон Террі знайшов собі новий клуб.

36-річний англієць підписав однорічний контракт з Астон Віллою, яка виступає у другому за рангом дивізіоні Англії – Чемпіоншипі. Про це повідомляє офіційний Twitter клубу.

"Я щасливий, що приєднався до Астон Вілли. Це клуб, яким я захоплювався протягом багатьох років. Вілла Парк – один з найкращих стадіонів в країні. Тут є група досвідчених гравців з успішним тренером Стівом Брюсом. Не можу дочекатися, коли почну тренуватися з командою. Хочу допомогти Астон Віллі добитися чогось особливого в цьому сезоні", – цитує Террі офіційний сайт клубу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У послугах легендарного захисника також були зацікавлені такі клуби, як Вест Бромвіч, Суонсі, Борнмут, Бірмінгем, а також низка колективів з США.

Нагадаємо, що за першу команду Аристократів Террі грав з 1998 року по 2017 рік. У червні контракт захисника з Челсі закінчився і він на правах вільного агента перебрався у стан Астон Вілли.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що легенду Челсі завалили пропозиціями з усього світу.

Фото Getty Images