У прес-службі Міністерства оборони України повідомили, що село Широкине Донецької області перебуває під постійним обстрілом бойовиків. Терористи використовують артилерію, танки, міномети, гранатомети та стрілецьку зброю.

Командир батальйону морської піхоти Віктор Сікоза розповів, що провокаційні обстріли позицій вітчизняних бійців не припиняються, а бойовики поводяться нахабно. У населеному пункті щодня зростає кількість остаточно зруйнованих будівель.

"Схоже, противник не знає, як нам протистояти, тому щоденно витрачає боєкомплект у сподіваннях досягти будь-якого результату", - зазначив командир.

Він додав, що бойовики стріляють переважно з тимчасово окупованих Саханки, Дзержинського, Ленінського та Сергіївки.

З дозволу командира бригади українські бійці відповіли бойовикам із застосуванням ЗУ-23-2. Через п'ять хвилин терористи припинили обстріли.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", проросійські бойовики обстріляли Авдіївку з танків прямим наведенням.