Найпопулярнішим соціальним мережам Facebook, Google та Twitter загрожують серйозні штрафи від Європейського Союзу, який вважає, що ці ІТ-гіганти порушують права користувачів.

Про це пише Reuters.

На даний момент, представники ЄС вивчають усі факти порушень. Зазначається, що в грудні минулого року, ЄС надіслав звернення компаніям та висунув вимоги щодо перегляду правил користування та прийняття заходів з боротьби проти шахрайства у соцмережах.

16 березня представники компаній провели переговори, на яких було запропоновано кілька варіантів вирішення проблем.

Таким чином, в ході зустрічі ІТ-компанії зобов’язалися протягом місяця змінити та затвердити правила користування мережами та поліпшення якості обслуговування користувачів. За невиконання усіх вимог, компанії будуть серйозно штрафувати.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Instagram стане схожим на Facebook. Мережа змінить порядок показу публікацій, щоб користувачі спочатку бачили найцікавіші, а не нові пости.