У неділю, 19 березня, Президент України Петро Порошенко привітав українську письменницю та поетесу Ліну Костенко з Днем народження.

Про це голова держави написав у соціальній мережі facebook.

"Сердечні вітання Ліні Костенко із днем народження! Для мене, як і для всіх українців, цей день – нагода низько вклонитися великому Поету епохи, чиє ім’я стало символом національної честі та гідності. Нехай величне слово Ліни Василівни – слово любові, надії, свободи – і надалі веде нас «шляхетними шляхами», - підкреслив Порошенко.

Крім того, у мережі опублікували відео-листівку з віршем поетеси.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко привітав всіх жінок України з 8 Березня.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сердечні вітання Ліні Костенко із днем народження! Для мене, як і для всіх українців, цей день – нагода низько вклонитися великому Поету епохи, чиє ім’я стало символом національної честі та гідності. Нехай величне слово Ліни Василівни – слово любові, надії, свободи – і надалі веде нас «шляхетними шляхами».

Posted by Петро Порошенко on Sunday, 19 March 2017