Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) і американець Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО) проведуть бій 1 червня в Нью-Йорку, США.
На кону бою - всі титули Джошуа.

Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня
Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня

Міллер вже почав залякувати Джошуа перед боєм, підкреслюючи, що Ентоні битиметься на ворожій територии.

"Ласкаво просимо до мого міста, солодка ципочка Барбі. Багато британців приїжджають сюди такі, на понтах типу. Але у нас тут буде інша історія. Як з Френком Бруно і Майком Тайсоном (1996 р.). Той приїхав, кльовий такий, а потім кедами клацнув. У нас тут пацюки і таргани крадуть кишенькове бабло. Це мій район!

Немає жодного шансу, що він підготується до того, що його чекає. Неможливо. Я буду тиснути на нього 24/7. У мене хоробрості на десяток львів", - заявив Міллер в ефірі Sky Sрorts.

За цей бій Джошуа отримає рекордний гонорар - 25 мільйонів фунтів стерлінгів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав Знай.ua, Джаррелл Міллер заявив, що готовий грати в Національній футбольній Лізі, якщо не проведе бій з Ентоні Джошуа.

Джаррелл Міллер
Джаррелл Міллер

"А що якщо я скажу вам, що отримав пропозицію грати за один з клубів Національної Футбольної Ліги? Якщо поєдинок з Джошуа не відбудеться, я піду грати в футбол за гроші. Тоді я не буду повинен цим промоутерам ні центу. Я втомився від жадібності промоутерів в боксі, при тому що їх в рингу ніхто не б'є", - передає слова Міллера worldboxingnews.net.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа доведеться зустрітися з Олександром Усиком.